Фирма “Котеx” основана је 2003. године, када је на Булевару краља Александра отворена једна продавница одеће, да би данас бројaла пет малопродајна објекта,осим на Булевару и на Бановом Брду , Видиковцу и Земун. Налазе се на следећим адресама:

– Булевар краља Александра 488а лок.4

– Булевар краља Александра 488а лок.14

– Шчербинова 2а (Баново Брдо)

– Ратка Митровића 162 лок.18 (Видиковац)

– Земун, Земун парк 171

Оно по чему је “Котex” препознатљив јесте квалитетна одећа домаће производње за бебе, децу и одрасле, по веома ниским ценама. Код нас за мало новца можете обући себе и своје дете за сваку прилику. Тканине високог квалитета, леп дизајн и пажња усмерена на детаље заједно створиле су име којем људи верују, о чему сведочи дуги низ година успешног пословања.

“Котex” прати најновије модне трендове, али у исто време остаје доследан свом идентитету. Управо то, поузданост, али и иновативност,јесте оно што “Котеx” бутике чини идеалним местима за куповину. Kод нас ћете пронаћи преко тридесет домаћих брендова, а посебно смо поносни на оригиналну “Малецки” линију производа. Развијањем ове линије ближимо се остварењу циља наше компаније – да деца из целе Србије носе квалитетну и дизајнирану одећу “Котеx”. Ослушкујући потребе потрошача отворили смо и бутик са домаћом и увозном гардеробом за децу и одрасле под називом “Матех”.

Из жеље да нашим купцима пружимо најбољу услугу створили смо велики тим радника, који се одликују високом професионалношћу и вољом да у сваком тренутку муштерији изађу у сусрет. Задовољство наших купаца је и наше задовољство!

КУПОВИНА ЈЕ МОГУЋНОСТ ИЗБОРА – НАПРАВИТЕ ПРАВИ ИЗБОР, КУПУЈТЕ У “КОТЕX”-у.