Garderoba za decu - kako do nje?

Obnova dečjeg garderobera je došla na red, a Vi nemate dovoljno vremena za isto? Da li sezonski ili generalno reda radi, možda kao neka nagradica ili poklon za rođendan, dobro urađen kontrolni ili jednostavno želite da počastite dete, a nemate dovoljno vremena da prošetate gradom i pogledate ponude prodavnica za decu? Za sve ima rešenja, pa i za ovu vrstu problema!
Prodavnice za decu širom grada vrlo često imaju manju ponudu veličina, što u izboru gagrderobe za decu zna da bude problem, ili samog manjeg izbora stvari, a Vi ste baš naumili da mu uzmete jednu određenu stvar, recimo farmerkice ili trenerku za proleće. Zato je online prodavnica idealno rešenje za Vas! Dečija garderoba je jako nezgodna za kupovinu jer nikada ne znate koliko će trajati i koliko je pametno investirati u nešto malo skuplje. Naravno, svako svom detetu želi najbolje, ali ovde govorimo o veličini deteta i onome koliko će zapravo neki komad garderobice moći iznosati. Brzo rastu, još brže prerastu ono što su juče nosili.
Elem, tema je kako najlakše do dečje garderobe i rešenje Vam je dato! Prvo i osnovno zašto bi trebalo da se odlučite za online prodavnicu je svakako izbor. Danas kada možete naći bukvalno sve u odrasloj veličini, možete naći i u dečjoj. Online šoping Vam to i više nego omogućava uzeći u obzir ograničenost ponude u radnjama širom grada kada pričamo o „uživo kupovini“. Logično je da će kompanije prvo postaviti neki proizvod online čisto uvida u tražnju radi ili jednostavno da b videli kako će proći i koliko će puta biti viđen. Sledeća stavka je svakako olakšan izbor veličine. Prvo počevši od toga koliko je nezgodno ići sa detetom u kupovinu. Gužve, proba veličina određenih komada garderobe, onda dete kao dete... Nećkanje, čekanje, pa plakanje ako mu se nešto ne svidi. Sve je to beskrajno interesantno, ali isto tako i oduzima vreme. Online šoping će Vam upravo taj problem rešiti!
Kupovinom online nema brige oko veličine. Evo jednog dobro poznatog i često izgovaranog saveta: uvek uzmite veličinu za broj više jer rastu kao iz vode! Zar ne? Sigurno se i sami kao roditelji iščuđavate koliko brzo rastu i prerastaju ne samo garderobu, već i hranilice, stolice, cucle, flašice... U ovom slučaju izbegavate dobro poznati strah kod kupaca online kupovine i one česte rečenice: „A šta ako ne odgovara veličina?!“! To je najlakša stvar ovde jer će ga dete svakako nositi u nekom trenutku. O tome barem ne brinite, ta briga je prebrinuta!Takođe jako bitna stavka u svakoj kupovini je cena. Cena je nešto što varira od sezone do sezone, ka i garderoba za odrasle, zar ne? Online kupovina je nešto što Vam stalno nudi raznorazne popuste ne samo na prošlosezonsku garderobu jer cene na sajtovima vrlo često znaju da budu snižene i na proizvode na koji su tek izašli. Čak i sa plaćanjem poštarine, ostalih putnih troškova ili troškova pdv-a cena naručenog proizvoda na sniženju u online prodavnici će biti manja nego da ste je kupili u pravoj prodavnici i utrošili vreme, a sa decom vrlo često i živce.

Takođe jako bitna stavka u svakoj kupovini je cena. Cena je nešto što varira od sezone do sezone, ka i garderoba za odrasle, zar ne? Online kupovina je nešto što Vam stalno nudi raznorazne popuste ne samo na prošlosezonsku garderobu jer cene na sajtovima vrlo često znaju da budu snižene i na proizvode na koji su tek izašli. Čak i sa plaćanjem poštarine, ostalih putnih troškova ili troškova pdv-a cena naručenog proizvoda na sniženju u online prodavnici će biti manjanego da ste je kupili u pravoj prodavnici i utrošili vreme, a sa decom vrlo često i živce.

Takođe, ukoliko Vaše uobičajene kupovine obavljate u nekim prodavnicama u šoping centrima, vrlo često Vam problem ovde prave gužve na kasama ili po samim radnjama, manjak proizvoda koji ste želeli da uzmete Vašem detetu. Toga sa online kupovinom gotovo da nema ! Jedina stavka gde možda može da se poistoveti sa pravom prodavnicom je manjak proizvoda što opet i nije jako čest problem jer se rezerve mnogo češće pune u online kupovinama.
Gužve na kasama ne postoje, nema čekanja kusura jer će Vam novac biti adekvatno samo skinut sa Vašeg računa, odnosno kreditne, odnosno internet kartice kojom plaćate u zavisnosti od toga kojinačin plaćanja taj sajt podržava. Sajtovi su uglavnom uređeni tako da sajtovi prihvataju skoro svaki način plaćanja, čak i plaćanje pouzećem. Mali tip za plaćanje pouzećem ukoliko na samom sajtu ne postoji ta opcija je da kontaktirate mejlom ili pak brojem telefona i u saradnji i dogovoru sa prodavcem dogovorite način plaćanja koji Vama odgovara, jer zapamtite, oni su tu zbog Vas!
Hiljadu je razloga zašto je lakše detetu, a i sebi, obaviti kupovinu garderobe online, neki su navedeni gore, a na Vama je svakako da odlučite da li je to odluka za Vas. Samo uzmite u obzir da je internet stvar broj jedan danas u pogledu skoro svega. I samoj deci može biti zanimljiv izbor garderobice preko tableta, lap-topa ili računara. Tako ćete možda dobiti i najverniji prikaz toga šta Vaše dete želi da nosi, a šta ne. Naravno, onda kada malo sazre!
Svakako, za neke stvari je mnogo lakše izaći i kupiti ih, ali zapamtite da se deca izuzetno raduju paketićima, kao i svi mi! Sam čin dolaska paketa na kućnu adresu i dati detetu da otpakuje svoj poklon biće izuzetno interesantan i obradovaće Vaše dete, makar i na ovakav način.

Leave a comment

Related Posts