Donji delovi trenerke za dečake

Donji delovi trenerke za dečake pružaju komfor i maksimalnu slobodu dečacima tokom svih aktivnosti u koje se upuštaju! Kvalitetni materijali i pažljiva izrada čine da svaki komad odgovara dečacima uzrasta 6-16 godina i odgovori na sve njihove zahteve. Istražite našu ponudu i u nekoliko klikova poručite donji deo trenerke za dečake koji će istaći njihovu jedinstvenost!

Donji delovi trenerke za dečake

Broj artikala: 73.

Prikazano 1-24 od 73 artikala

Aktivni filteri

Donji deo 11244

Donji deo 11244

Redovna cena 2.150,00 RSD -30% Cena 1.505,00 RSD
  • Reduced price
Donji deo 11244

Donji deo 11244

Redovna cena 2.150,00 RSD -30% Cena 1.505,00 RSD
  • Reduced price
Donji deo 3021

Donji deo 3021

Redovna cena 1.890,00 RSD -20% Cena 1.512,00 RSD
  • Reduced price
Donji deo 3021

Donji deo 3021

Redovna cena 1.890,00 RSD -20% Cena 1.512,00 RSD
  • Reduced price

Kvalitetni i udobni donji delovi trenerke za dečake

Donji deo trenerke za dečake je neizostavan komad odeće u ormaru svakog dečaka. Izuzev formalnih prilika, ova garderoba je potrebna dečacima u gotovo svim prilikama, te je važno da ih odlikuje kvalitet i pouzdanost.

Upravo takve modele pronaći ćete kod nas! 

Kreirani su većinski od najfinijeg pamuka, uz dodatak elastina kojim se postiže neophodna rastegljivost, komfor i maksimalna sloboda pokreta. Istražite našu ponudu i odaberite modele donjih delova trenerki za dečake svih uzrasta!

Odaberite donji deo trenerke za dečaka po njegovoj meri 

Kotex ponuda donjih delova za dečake obuhvata mnoštvo modela u kojima će se svi dečaci od 6 do 16 godina osećati sjajno! 

Ako je ljubitelj jednostavnosti, odličan izbor za njega su jednobojni modeli klasičnih krojeva, a za one koji vole da izađu iz okvira, tu su modeli u nekoliko boja, sa džepovima sa strane, zanimljivim aplikacijama i natpisima. 

Uz provereni kvalitet i domaći proizvodnju, možete biti sigurni da će svakom dečaku i tinejdžeru biti udobno u koju god aktivnost da se upušta!

Donji delovi trenerke za dečake po pristupačnim cenama

U našem online asortimanu svako će pronaći idealan donji deo trenerke za dečaka u skladu sa svojim mogućnostima. Uz širok opseg cena i kvalitetne modele, kupovina će vam biti pravo zadovoljstvo!

U nekoliko klikova lako možete odabrati željenu boju, kroj i veličinu, smestiti trenerku u korpu i završiti kupovinu! Nakon toga, porudžbina se pakuje i u kratkom roku stiže na vaša vrata. 

Izuzev ovih modela, kod nas ćete naći i komplet trenerke za dečake, donje delove trenerke za devojčice i brojne druge komade odeće za decu. Istražite našu online ponudu, ili nas posetite na nekom od brojnih lokacija širom Beograda!