Kupaći za dečake

Kupaći za dečake iz naše ponude je kvalitetan i izdržljiv, a dečaci će ih obožavati zbog veselih boja i printova. Bilo da za svog dečaka odaberete klasični šorts ili pak gaćice za kupanje i plivanje, sigurni smo da ćete dete i vi biti zadovoljni kvalitetom i komforom! Istražite asortiman i poručite kupaće gaće za dečake što pre!


Kupaće gaće za dečake - moderni dizajn i komfor zagarantovani

Glavna stvar koju dečaci žele tokom leta je da ih ništa ne sputava tokom igre, plivanja, trčanja i sunčanja na plaži.

Dečiji kupaći za dečake iz Kotex asortimana nude im to, ali i mnogo više!

Sačinjeni su od najboljih materijala koji prijanjaju uz dečiju kožu bez žuljanja i neprijatnog osećaja, a rastegljivi su tačno onoliko koliko treba. Pored toga, boje u kojima se mogu naći su najrazličitije. Od jarkih letnjih boja i zanimljivih dezena i printova, preko kupaćih sa slikama omiljenih likova iz crtaća, do mirnijih tonova.

Idealne su da vaše dete samo uskoči u njih i prepusti se letnjem uživanju na moru ili bazenu, a nakon dugog plivanja najbolje se kombinuju sa bade mantilima za dečake!

Bilo da za svog dečaka tražite šorts za kupanje, bokserice ili kupaće gaćice, zasigurno ćete pronaći model po njegovom ukusu!

Osim kupaćih gaća za dečake, u našem asortimanu mogu se pronaći i kupaći za devojčice. Istražite Kotex ponudu i poručite ih brzo i jednostavno!

Kupaće gaće za dečake - cena i ponuda

Svi kupaći kostimi za dečake iz naše ponude su domaće proizvodnje, a pri izradi koriste se materijali proverenog kvaliteta, te će vaše dete moći da nosi šorts za kupanje dugo godina!

Nakon što pregledate asortiman i odlučite se za kupaće gaće možete ih poručiti online ili posetiti Kotex prodajna mesta širom Beograda gde će vas naše ljubazno osoblje rado ugostiti i pomoći pri kupovini!

Ukoliko se pak odlučite za poručivanje, treba znati da dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije, a da poručene artikle možete očekivati na vašoj kućnoj adresi u najkraćem mogućem roku!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi