Pidžame za dečake

Kotex dečiji program za spavanje od mekanih i prijatnih materijala doneće miran i komforan san vašem dečaku.

Pogledajte naše pidžame za dečake uzrasta od 6 do 16 godina i obezbedite svom detetu udoban komad za spavanje najboljeg kvaliteta.


Pidžame za dečake - za najslađi san

Za vas smo pripremili udobne i estetski dopadljive pidžame za dečake u kojima će se oni uvek osećati ugodno. Miran san u njima je zagarantovan, a dečaci se takođe bez problema mogu igrati i provoditi vreme odmora u svojim pidžamama jer je komfor u njima zagarantovan.

Uz atraktivne dezene i likove iz omiljenih crtanih filmova na njima, dečaci neće želeti da izađu iz svojih pidžama!

U ponudi imamo dečije pidžame za dečake za svako godišnje doba. Prijatne letnje pidžame za dečake, koje su tanje i kratkih rukava, kao i deblje zimske pidžame, idealne za hladne dane.

Tanka dečija pidžama od najkvalitetnijeg pamuka omogućiće koži da diše tokom sparnih letnjih noći i upijati znoj koji je tada neminovan. Zimska pidžama će pak optimalno čuvati toplotu, dok će dete istovremeno moći nesmetano da se pomera u snu bez da ga išta žulja i sputava.

Svi naši modeli pidžama za dečake su domaće proizvodnje i izrađeni od najmekšeg pamuka i elastina, kako bi komfor deteta bio maksimalan.

Kotex pidžame dostupne su za male i velike dečake. Svako uzrasta od 6 do 16 godina pronaći će model za sebe. Idealno se nose uz donji veš za dečake i bade mantile za dečake pružajući nežni dodir koji miluje osetljivu dečiju kožu.

Pidžama za dečake - cena

Naravno, u svojoj ponudi osim programa za spavanje za dečake imamo i širok asortiman pidžama za devojčice. Mišljenja smo da sva deca zaslužuju vrhunski kvalitet i komfor u trenucima odmora i već decenijama se trudimo da im to omogućimo!

Istovremeno, roditeljima nudimo proizvode najboljih cena, koji će iste opravdati svojim kvalitetom. Sve dečije pidžame mogu se jednostavno prati i održavati, a biće kao nove dugo vremena.

Naše artikle možete poručiti online ili posetiti jedno od prodajnih mesta širom Beograda i uživo se uveriti zašto nam hiljade dece i roditelja godinama pruža svoje poverenje.

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi