Prsluci za dečake

Prsluci za dečake iz naše ponude pružiće dečaku preko potreban komfor za svakodnevne avanture i posebne prilike. Kreirani od kvalitetnih materijala, u krojevima prilagođenim uzrastu od 6 do 16 godina, u jednostavnim bojama i sa neobičnim motivima, odgovoriće na zahteve roditelja i dece. Istražite naš online asortiman i poručite lako!


Veliki izbor prsluka za dečake od 6 do 16 godina

Prsluci su dečacima potrebni za svakodnevne aktivnosti poput igranja u parku sa vršnjacima, šetnje, odlaska u školu i brojne avanture koje ih očekuju. Idealni su za prelazni period kada još nije hladno za oblačenje jakne i pružaju maksimalnu slobodu pokreta tokom svih aktivnosti. 

Istražite naš bogati asortiman i odaberite model u skladu sa vašim željama i željama dečaka!

Lako odaberite prsluk za dečake po njihovom ukusu

Zahvaljujući našem bogatom asortimanu, odabir prsluka za dečaka neće vam biti težak. Nudimo veliki izbor boja, krojeva i dezena u svim veličinama, pa će svako pronaći model po svojoj meri.

U našoj ponudi nalaze se uvek aktuelni pamučni prsluci za dečake, ali i šuškavi modeli idealni za zabavu na otvorenom. Možete birati između klasičnih boja poput crne i teget, ali i jarkih nijansi žute, kombinacija nekoliko boja i neobičnih dezena. 

Dečiji prsluci za dečake - cene i prodaja online

Kupovina prsluka za dečake neće vam biti teška putem naše online prodavnice. Istražite bogatu ponudu, odaberite adekvatnu veličinu i smestite artikal u korpu. Nakon popunjavanja osnovnih podataka, vaša porudžbina je kreirana i preostaje vam da je sačekate na kućnoj adresi!

Cene prsluka prilagodili smo njihovom kvalitetu i kreirali ponudu u kojoj će svako moći da pronađe model u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Istražite online asortiman prsluka za dečake ili nas posetite na nekoj od brojnih lokacija u Beogradu

Dečaci će se oduševiti prslucima iz Kotex- a, a u našoj ponudi ćete naći i prsluke za devojčice i brojne druge komade odeće.

Čekamo vas da zajedničkim snagama obučemo vaše mališane od glave do pete u garderobu beskompromisnog kvaliteta!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi