Trenerke za dečake

Uz Kotex trenerke dečaci će uvek izgledati uredno i lepo, a istovremeno biti spremni za svaku avanturu u koju se upuste.

Prijatni, prirodni materijali i udobnost glavne su odlike naših modela. Istražite naš asortiman odeće za dečake i odaberite komplet, donji ili gornji deo trenerke!


Komplet trenerke za dečake - dobar izbor za sve vrste aktivnosti

Dečacima su potrebne trenerke koje ih neće sputavati i stezati za vreme igre, a koje se mogu nositi u školi, na igralištu, ali i u nekim pomalo formalnijim prilikama.

Sa našim modelima sve od navedenog je moguće jer su Kotex dečije trenerke, namenjene dečacima, najmodernijih krojeva i prilagodljive u svakoj prilici. Komplet trenerke namenjene dečacima mogu biti odlična odevna kombinacija za vašeg dečaka ne samo pri bavljenju sportom. Dobar su izbor čak i u različitim svečanim prilikama, jer je danas kežual sportski stil moderan kao nikada pre.

Naše kolekcije su unikatne ali i kompatibilne jedne sa drugima, te se svaka trenerka može lako kombinovati uz majice dugih rukava za dečake, dukseve za dečake ili jakne za dečake.

Sve trenerke sačinjene su od prijatnih i prirodnih materijala. Naši modeli su izdržljivi i kvalitetne izrade kako biste ih lako održavali, a dečaci dugo nosili.

Cena kvaliteta i udobnosti nikada nije bila pristupačnija!

Kao i uvek, mislili smo i na devojčice i za njih spremili bogatu ponudu lepih i modernih modela sportske garderobe. Ukoliko tražite trenerke za devojčice, na pravom ste mestu!

Trenerka za dečaka - cena

Istražite našu ponudu trenerki za dečake i izaberite omiljene modele. Nakon toga, možete ih poručiti online na Kotex sajtu ili posetiti sa svojim dečakom neku od Kotex radnji i isprobati ih i kupiti uživo.

Naša prodajna mesta nalaze se širom Beograda i na svakom vas očekuje širok asortiman proizvoda najboljih cena i visokog kvaliteta.

Ukoliko se pak odlučite za online poručivanje, trenerka će stići na vašu kućnu adresu u najkraćem roku, a ceo proces poručivanja je veoma brz i jednostavan!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi