Odeća za devojčice 6-16

Odeća za devojčice iz našeg asortimana je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji savršeno pogoduju nežnoj dečijoj koži. Bilo da je u pitanju sezonska obnova garderobera ili kupovina za posebne prilike, u Kotex-u ćete pronaći odevne komade koji odišu estetikom i komforom. Istražite paletu proizvoda i poručite omiljeni komad online!


Garderoba za devojčice - visokokvalitetni komadi za sve prilike

Nije tajna da devojčice žele da budu stilizovane od malih nogu, a uz naše raznovrsne kolekcije domaćih brendova se ta želja pretvara u realnost. 

Odeća za devojčice treba da odražava njihovu ličnost, ali i da istovremeno bude ugodna za nošenje - upravo takve komade ćete pronaći u Kotex prodavnicama!

Posebnu pažnju smo posvetili odabiru materijala i dezena, te smo uvereni da će ih deca zavoleti na prvi pogled. Bilo da vam je potrebna raskošna haljina za devojčice za školsku priredbu ili mekani džemper za devojčice za prohladne dane, u našem online ormanu ćete pronaći artikal po meri!

Uz to, u našoj ponudi se nalazi i asortiman odeće za devojčice od rođenja do 6. godinekvalitet je zagarantovan, a vaše je samo da se odlučite za model!

Dečija odeća za devojčice - cene i ponuda u Kotex prodavnicama

Garderoba za devojčice iz našeg asortimana odiše autentičnim krojem, vanvremenskim dizajnom i raznovrsnom paletom boja, te smo uvereni da će se svaka devojčica u njoj osećati posebno!

Cena odeće je prilagođena njenom kvalitetu, tehnologiji tkanja, kao i renomeu brenda sa čijim potpisom dolazi - što znači da ćete kod nas pronaći proizvode za svačiji džep!

Online kupovina putem naše platforme je jednostavna i bezbedna procedura - sve što je potrebno jeste da prelistate bogatu ponudu, smestite omiljeni proizvod u korpu i popunite upitni obrazac sa najosnovnijim podacima za isporuku.

I samo jedan klik vas deli od uspešne kupovine!

Ukoliko ste pristalica tradicionalnog načina kupovine, možete nas uvek posetiti i  na nekom od prodajnih mesta širom Beograda - naša vrata su šriom otvorena!

Zakoračite u naš garderober i obezbedite vašem detetu ugođaj kakav zaslužuje!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi