Majice za devojčice

Majice za devojčice nose se tokom cele godine i predstavljaju veoma praktičan odevni komad za koji je izuzetno važno da bude prijatan i kvalitetan jer dolazi u direktni kontakt sa kožom deteta. Kotex u svojoj ponudi nudi samo takve majice, pogledajte ih i poručite!


Majice za devojčice zagarantovanog komfora

Najbitnije odlike dečijih majica za devojčice su udobnost i prijatnost materijala.

Kada se najbolji prirodni materijali poput pamuka spoje sa kvalitetnom izradom i višedecenijskim iskustvom to je dobitna kombinacija!

Naše majice namenjene devojčicama su lepe, izdržljive i dugotrajne, a gotovo da se ne osećaju na nežnoj dečijoj koži, ili je samo blago miluju.

One su, kao i svi naši proizvodi, domaće proizvodnje, finih krojeva i mogu se nositi tokom cele godine. Hiljade zadovoljnih roditelja kupuju naše odevne komade već godinama, upravo zbog kvaliteta koji garantujemo!

Različiti modeli majica za devojčice

Bilo da devojčica traži majicu za svakodnevno nošenje u školi, trening ili možda izlazak sa drugaricama, zasigurno ćete pronaći neke po njenom ukusu u Kotex asortimanu proizvoda.

Modeli majica za devojčice koji se nalaze u našoj ponudi su moderni i šik. Pored klasičnih majica kratkih rukava, možete se, u zavisnosti od godišnjeg doba, odlučiti i za majice dugih rukava za devojčice i majice bez rukava za devojčice.

Idealne su za gotovo svaku priliku i lako se kombinuju uz različite komade odeće.

U zavisnosti od kroja i dužine rukava one se mogu kombinovati i nositi u različitim vremenskim prilikama. Dečije majice za devojčice iz naše ponude dolaze u najrazličitijim bojama i dezenima!

Šljokice, karneri, aplikacije i printovi s omiljenim crtanim junacima… Kakvu god majicu da je vaša devojčica poželela da nosi, mi je sasvim sigurno već imamo u svojoj ponudi garderobe!

Online prodaja majica za devojčice

Nakon što istražite naše proizvode, možete majice za svoju devojčicu poručiti online putem sajta ili posetiti Kotex prodajna mesta u Beogradu i uveriti se i uživo u kvalitet naše garderobe.

Naš proces online poručivanja veoma je lak, a dostava se vrši na teritoriji cele Srbije. Poručeni proizvodi stižu na vašu adresu očas posla!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi