Prsluci za devojčice

Prsluci za devojčice iz naše ponude kreirani su od kvalitetnih materijala koji će svakoj devojčici obezbediti komfor i utopljenost tokom prelaznog perioda. Zahvaljujući velikom izboru dezena i boja, modeli koje nudimo sjajno se uklopiti u njenu odevnu kombinaciju. Istražite našu online ponudu, upoznajte se sa bojama, dezenima i materijalima prsluka, te poručite onaj koji odgovara na vaše i na potrebe vaše devojčice!


Dečiji prsluci za devojčice za svaki dan i posebne prilike

Dečiji prsluci su idealni komadi odeće za prelazno vreme i lako se mogu kombinovati uz majice dugih rukava za devojčice i udobne donje delove. Uz kvalitetan prsluk, devojčica će biti zaštićena od hladnoće i imati potpunu slobodu pokreta tokom svakodnevne igre sa vršnjacima, odlazak u školu i obaveze koje je očekuju. 

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, krojevima prilagođenim uzrastu, najrazličitijim bojama i dezenima - devojčice će uživati u satima igre uz maksimalan komfor Kotex prsluka. 

Odaberite kvalitetan prsluk za devojčice u svega nekoliko klikova

Kada se spoje vrhunski kvalitet i estetika - nastaju prsluci namenjeni devojčicama uzrasta 6 do 16 godina. Pobrinuli smo se da odgovorimo na zahteve roditelja i ponudimo različite krojeve prsluka od materijala koji održavaju toplotu, a velikim izborom dezena i boja i na želje svih devojčica. 

Kod nas ćete naći jednostavne teksas, bele i roze modele, ali i one sa neobičnim cvetnim dezenima i motivima prilagođenim uzrastu i interesovanjima devojčica. 

Kupovina putem naše online prodavnice veoma je jednostavna.

Prsluci za devojčice - cene i jednostavna online prodaja 

Željeni prsluk za najmlađe možete poručiti brzo i efikasno putem naše online prodavnice. Istražite bogatu ponudu krojeva, dezena i boja, te odaberite model odgovarajuće veličine u kome će se devojčica osećati odlično - gde god da je pošla!

Cene i kvalitet su u odličnom odnosu, te će svako moći da pronađe model u skladu sa svojim mogućnostima i oduševi devojčicu odevnim predmetom koji je uvek potreban! Istražite naš online asortiman ili nas posetite na nekom od brojnih prodajnih mesta širom Beograda

Odaberite kvalitet i pouzdanost za vaše najmlađe!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi