Suknje za devojčice

Suknje namenjene devojčicama uzrasta od 6 do 16 godina iz Kotex asortimana izrađene su od prijatnih i kvalitetnih materijala. One idu u korak sa trendovima mode za odrasle i idealno se kombinuju u svečanim, ali i svakodnevnim prilikama. Istražite našu ponudu i poručite ih još danas!


Suknjice za devojčice - lepe i lepršave tokom cele godine

Devojčice znaju šta žele i polako grade svoj modni ukus od najranijeg uzrasta. Mnoge od njih privlače svetlucave i lepršave tkanine, a kada porastu žele da se oblače baš kao njihova mama!

Suknjice za devojčice način su da se one osete lepo i šik, a većini su one omiljeni odevni komadi.

Lako se kombinuju u opuštenim dnevnim varijantama uz majice za devojčice i dukseve za devojčice, ali uvek su dobar izbor odeće za devojčice i za svečane prilike.

Kotex suknje namenjene su modernim i odvažnim devojčicama. Svi naši proizvodi domaće su proizvodnje i izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji odlično podnose pranje u mašini, ali i svakodnevne avanture jedne devojčice.

Bilo da tražite suknje od tila za devojčice za neku posebnu priliku ili možda baletsku predstavu, ili pak teksas suknjice za školu, igru i svakodnevne aktivnosti, mislili smo na vas!

Istražite naš veliki asortiman i otkrićete ih u najrazličitijim bojama i dezenima: šarene, leopard, sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, kao i karirane suknje…

Takođe, možete pogledati i haljine za devojčice koje imamo u ponudi, a nismo zaboravili ni na suknjice za najmlađe devojčice!

Suknje za devojčice - online poručivanje i prodajna mesta

Nakon što pregledate naše proizvode, možete se odlučiti za online poručivanje suknjica za devojčice ili posetiti Kotex prodajna mesta širom Beograda i uveriti se i uživo u kvalitet naše garderobe!

Proces Kotex online poručivanja putem sajta veoma je jednostavan, a dostavu vršimo na teritoriji cele Srbije. Poručena suknja za devojčicu biće na vašoj adresi očas posla!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi