Blog

5 saveta kako možete obući svog dečaka ovog leta

5 saveta kako možete obući svog dečaka ovog leta

Nasuprot tome, majke dečaka dobro znaju da nije lako napraviti idealnu odevnu kombinaciju za svaku priliku, a da je još teže održavati odeću jednog aktivnog dečaka savršeno čistom. Zbog toga je važno da garderoba, pored toga što je moderna i lepa, bude i udobna i komforna, da bi mogla da isprati svaku aktivnost, ali i kvalitetna i trajna, laka za održavanje i izdržljiva prilikom habanja.

Imajući u vidu ove tri ključne potrebe, mi u Kotexu kreirali smo liniju casual garderobe: praktične  majice za decake koje se lako uklapaju u svaki stil, komplet trenerke za decake idealne za treninge, aktivnosti u prirodi, ali i za školu, moderne casual bermude za decake koji prate trendove, a tu su i udobni pamučni sorcevi za decake kojima je komfor na prvom mestu.

U nastavku priče donosimo vam pet saveta za pet modernih, a udobnih odevnih kombinacija iz nove prolećne kolekcije za dečake, za pet sasvim različitih situacija i prilika.

Kombinacija br. 1 -  Za tren oka spremni za trening

Za buduće velike šampione sporta, koji redovno i vredno treniraju nekoliko puta nedeljno, savetujemo  komplet trenerke za decake i pamučne majice. Za decake koji se redovno bave sportom važno je obezbediti kvalitetnu, pamučnu garderobu u kojoj koža diše, omogućeno je znojenje i termoregulacija tela, a istovremeno je meka i udobna za nesputane pokrete. Velika prednost koju imaju komplet trenerke za decake namenjena je zapravo mamama: lako se peru, brzo suše, ne peglaju se i veoma su izdržljive. Veš i čarape za malog – velikog sportistu birajte isključivo od kvalitetnog pamuka, da biste predupredili alergije, infekcije i iritacije kože.

Kombinacija br. 2 – Komfor za igru i zabavu

Omiljeno doba dana svakog deteta je vreme za zabavu i igru sa drugarima, a vesele, šarene majice ( za decake nepogrešiv izbor ) i udobni pamucni sorcevi za decake svaku igru učiniće još boljom i zabavnijom. Vašem mališanu potrebna je maksimalna udobnost i komfor koju naši pamučni sorcevi za decake itekako imaju: neograničena sloboda pokreta temelj je svake dobre zabave.

Kombinacija br. 3 – Trendi stil za drugaričin rođendan

Ako vašeg dasu treba da obučete za rođendansku žurku kod drugarice iz vrtića ili škole, savetujemo majice za decake sa kragnicom i dugmićima ili uvek modernu lanenu košulju uz neizostavan letnji komad – bermude. Za decake smo dizajnirali moderne kratke pantalone od kepera i teksasa u nekoliko boja, sa ili bez bočnih džepova. Ako se odlučite za bermude za decake od kepera sa kaišem kombinujte ih sa laganom košuljom i vaš mališan izgledaće kao sa naslovne strane modnog magazina.

Kombinacija br. 4 – Za dan u školskoj klupi

Dečaci su vrlo aktivni i u školi, pa smo se odlučili za udobno, moderno i delimično konvencionalno: majica sa modernom aplikacijom vesele boje i farmerke ili bermude za decake. I kratke i duge pantalone  izrađene su od teksas ili keper platna sa dodatkom elastina, pa će biti udobne za dugo sedenje ( isto koliko i pamucni sorcevi za decake ), ali i za partiju fudbala na malom odmoru.

Kombinacija br. 5 – Čarolija na delu

Verovatno ste primetili da smo prethodne 4 moderne odevne kombinacije za vaše mališane napravili od samo nekoliko različitih delova garderobe, zato kao peti savet imamo za vas jedan zabavan predlog: dozvolite svom dečaku da sam kreira svoj stil kombinujući odeću onako kako on to želi.

Sigurni smo da će njegova odabrana kombinacija biti jedinstvena i savršena, jer smo celu kolekciju osmislili da bude istovremeno praktična, moderna, udobna i lepa i da se jednostavno uklapa u trendi stil. Sa Kotexom nema greške!

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi