Blog

Prolećna kolekcija za sve male princeze je tu!

Prolećna kolekcija za sve male princeze je tu!

Zamislite sedam dana u životu vaše princeze obučene u najmoderniju odeću naše prolećne Kotex kolekcije za devojčice. Naši dizajneri uradili su to umesto vas: kreirali su novu liniju kvalitetne i moderne prolećne garderobe  da svaki dan i svaki događaj za vašu princezu bude nestvarno komforan, a istovremeno apsolutno trendi.

Donosimo vam sedam jedinstvenih predloga za sedam nezaboravnih dana kod kuće, u školi ili vrtiću, na rekreativnoj nastavi u prirodi u kojima će vaša devojčica blistati kao na modnoj pisti.

Savršen prolećni outfit – dan po dan

Ponedeljak – započnite nedelju mode kvalitetnim pamučnim zvoncarama, koje se na velika vrata vraćaju na modnu scenu i koje dobro pamte i mame i bake današnjih princeza, a koje se sjajno kombinuju uz kraći model majice za devojcice koji se učkurom može nabrati u prednjem delu. Uz uvek modernu teksas jaknu ovo će biti dobitna kombinacija za prvi dan u nedelji.

Utorak – prolećni stajling teško se može zamisliti bez komforne, pamučne majice. Za devojcice koje neguju casual stil izaberite model tunike koji je duži pozadi i sjajno ide uz helanke za devojcice. Ukoliko ste izabrali dezenirane helanke za devojcice, neka majica bude jednobojna i obrnuto, ali to će vaša manekenka i sama dobro znati. Celu sportsku kombinaciju završite dužim kardigan duksom na rajsferšlus i vaša princeza je spremna za opušteni utorak.

Sreda – ovaj dan na pola radne nedelje osvežite haljinom. Naša prolećna kolekcija sadrži fenomenalne dnevne haljine za devojcice svih uzrasta. Pamučne, komforne, prelepo dezenirane haljine za devojcice mogu biti strukirane ili baggy i odlično idu uz kratku teksas jaknu. Ako je jutro te srede hladno i oblačno dodajte ispod haljinice ¾ helanke, za devojcice omiljena kombinacija, jer uz eleganciju imaju i komfor za sve dnevne aktivnosti.

Četvrtak – ovaj dan rezervisali smo za farmerke sa elastinom uskih nogavica, koje su, uz majice, za devojcice uvek prvi izbor. Farmerke mogu danas biti crne ili sive, a majica veselo dezenirana ili sa modernom aplikacijom, sa obaveznim vezivanjem u struku koje je ove sezone u trendu. Jednobojni duks neobavezno vezan oko struka i vaša devojčica je spremna za nove izazove.

Petak – u petak je iznenadite udobnim farmerkama sa elastinom i zvonastom nogavicama u boji svetlog teksasa koje se sjajno kombinuju uz strukirane majice za devojcice sa veselom aplikacijom. Činenjica da su ove farmerke super moderne, a udobne koliko i helanke, za devojcice će biti više nego dovoljan razlog da u njima uživaju čitavog dana.

Subota – opušteni početak vikenda dočekajte zajedno sa svojom mezimicom u komplet trenerci. Ovo je dan posvećen uživanju i razonodi, šetnjama, filmovima uz kokice, pa je neophodna udobna udeća za maksimalnu slobodu pokreta. Možete i zajedno u šoping, da birate divne svečane haljine za devojcice, a to je outfit koji smo ostavili za nedelju.

Nedelja – za divan nedeljni dan, koji ćete sa svojom princezom provesti u poseti baki i deki, na rođendanu, porodičnom slavlju ili svečanom ručku ostavili smo nežne, moderne svečane haljine za devojcice. Nova prolećna kolekcija donosi divne haljinice izrađene od kvalitetne elastične čipke kombinovane sa elegantnim satenom ili nežnim tilom. Čak i ako vam nedeljni dan bude sasvim običan, ako nemate specijalnu svečanu priliku, obucite svojoj devojčici romantičnu haljinu i dozvolite joj da zablista kao prava princeza, jer svima nam s vremena na vreme prija da se osećamo posebno.

Savršena prolećna kolekcija

Samo nekoliko odevnih predmeta i različite kombinacije učiniće da vaše dete svakoga dana izgleda drugačije, da bude moderno i u trendu, a da mu u svakom trenutku bude udobno i komforno, i to je ono što novu prolećnu kolekciju čini savršenom.

Za sedam dana sasvim različitog oufita kombinovali smo za vas i vaše princeze helanke, farmerke, haljine i majice za devojcice i na zabavan i originalan način stvorili novi prolećni stil. Uživajte i u ovom proleću uz Kotex!

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi