Blog

Domaća dečija odeća – udobna, prelepa i kvalitetno izrađena

Domaća dečija odeća – udobna, prelepa i kvalitetno izrađena

Domaća dečija odeća, s ljubavlju dizajnirana i šivena u Kotexu, učiniće da i vi i vaše dete budete zadovoljni i spremni za sve aktivnosti i izazove svakoga dana. Šta god da izaberete, bilo da su to divne, pamučne majice za decu, svečane ili sportske haljine za devojcice, praktični deciji prsluci i trenerke ili izuzetno kvalitetni a jeftini bodici za bebe, uneće u život vašeg deteta komfor, sigurnost, radost i lepotu.

Zašto roditelji biraju domaću dečiju odeću?

Ako možete da kupite dečiju garderobu gde god želite, zašto da majice za decu ili haljine za devojcice birate od domaćih proizvođača? Razloga je mnogo, a zaista su očigledni:

-kvalitet materijala - strogo je kontrolisan upravo u našoj zemlji i sva dečija odeća izrađena je od najfinijeg pamuka, koji je trajan, izdržljiv i postojan, a istovremeno nežan prema koži vašeg deteta. Izuzetno kvalitetni, a pri tom jeftini, bodici za bebe sigurno neće iritirati kožu, ni izazvati alergiju upravo zbog sastava materijala. S druge strane, decji prsluci izrađeni su od 100% PES a postavljeni pamukom, pa neće propustiti ni kišu, ni vetar, a zbog postave biće topli i udobni. U Kotexu je odabir najboljih mogućih materijala prioritet i zbog visokih standarda poslovanja i zbog zadovoljstva, sreće i zdravlja dece koja odeću nose.

-kvalitet izrade domaće dečije odeće – od dizajnerskog idejnog rešenja, preko krojenja i šivenja, ceo postupak izrade garderobe poveren je ljudima koji su poput vas takođe roditelji i koji svaki komad garderobe, baš sve dukseve, majice za decu, trenerke i haljine za devojcice, kreiraju, kroje i šiju kao da to rade za svoje najmilije. Ako birate domaću dečiju odeću birate da nema otparanih šavova i deformisanja nakon pranja, da nema ispucalih printova i izbledelih boja, jer smo i svi mi roditelji i zaista se trudimo da garderoba bude izuzetno kvalitetno izrađena, kako bi što duže trajala i što duže izgleda kao iz radnje. Zbog kvaliteta materijala i kvaliteta izrade čak će i jeftini bodici za bebe moći da se nasleđuju među vašom decom.

-prelep dizajn - još jedan je od razloga da birate domaću dečiju garderobu, jer pored kvaliteta, podjednako pažnje poklanjamo i izgledu odeće. Sve haljine za devojcice dizajnirane su posebnom pažnjom, pa bilo da su sportske ili svečane, od vaše mezimice učiniće princezu i zvezdu večeri. Čak su i majice za decu i deciji prsluci, delovi garderobe za svakodnevne aktivnosti, pažljivo dizajnirani da budu prelepi, moderni i praktični.

-udobnost domaće dečije odeće -  jedan je od naših prioriteta, jer znamo koliko vremena deca provode u njoj, pa se nesebično trudimo da obezbedimo komfor mališanima tokom celog dana. Udobnost odeće uslovljena je adekvatnim odabirom materijala i apsolutno prilagođenim krojem što garantuje komfor, slobodu pokreta i uživanje tokom nošenja.

Odeća koja je istovremeno udobna, prelepa i kvalitetna

Najbolje je kada u istom komadu garderobe uspete da spojite kvalitetan materijal i izradu ( pa znate da će trajati dugo i pritom izgledati kao nova ), prelep dizajn ( kada osetite zadovoljstvo kad god ponovo obučete isti odevni predmet i uvek budete primećeni ) i savršen komfor i udobnost ( kada odeću tokom dana jednostavno ne osećate na sebi ), a još bolje je ako sve to možete da priuštite svom detetu. Izaberite Kotex domaću dečiju odeću, jer mi smo za vašu decu spojili sve to i stvorili brend koji je krojen po meri naše i vaše dece.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi