Blog

Pravo je vreme za dečije majice i prsluke

Pravo je vreme za dečije majice i prsluke

Da bi uživanje bilo potpuno vašoj deci neophodna je adekvatna prolećna odeća koja će kvalitetom, praktičnošću i komforom ispratiti sve dečije aktivnosti i kojoj se deca neće prilagođavati, naprotiv, prava prolećna garderoba mora biti savršeno prilagođena potrebama mališana. Za udobnost, sigurnost i uživanje u proleću predstavljamo vam prelepe i praktične decije majice, udobne pamučne trenerke, prolećne jaknice za decu, a tu su i nezamenljivi prsluci za decu ukoliko april i maj “pokažu zube”.

Za savršen prolećni dan

Lako je zimi toplo se obući, sakriti ispod šalova, kapa i rukavica, još lakše je leti odenuti majčicu bez rukava i suknjicu ili bermude, ali osmisliti adekvatan prolećni autfit za klince ume da bude prava umetnost. Kada su jutarnje temperature jednocifrene, dnevne idu na preko 20 stepeni, a večeri su oštre i hladne, jedini je spas u slojevitom oblačenju. Najbolji prijatelji tokom ovakvih dana biće vam prolećne jaknice za decu, lake a ipak tople, i praktični prsluci za decu, koji štite i od kiše i od vetra, a uz decije majice i trenerke, koje čine osnov svake odevne kombinacije, vaši klinci biće sjajno opremljeni za sve aktivnosti i sve vremenske prilike.

Za savršen prolećni dan koji ćete sa decom provesti na izletu u prirodi, u kome se često promene sva četiri godišnja doba, predlažemo:

-Idealna će biti majica sa kratkim rukavima, jer su decije majice  univerzalni komad odeće koji se nosi samostalno ili ispod nečega u zavisnosti od temperature. Lako se kombinuju, a s obzirom da su izrađene od najfinijeg pamučnog platna nežne su i prijatne za kožu. Nije vam potrebno mnogo iskustva da biste znali da je najsigurnije da spakujete i neku rezervnu majicu, jer vas ta mala odluka može poštedeti mnogo briga

-Komplet trenerka je sledeća na spisku jer je neizmerno praktična i udobna, a zbog udela elastina pružiće detetu neophodan komfor tokom celog dana. Gornji deo, pogotovo ako je na rajsferšlus, lako se skida i ponovo oblači, što je savršeno kada su temperature vazduha promenljive, a još lakše vezuje oko struka što deci ostavlja slobodne ruke za igru. Trenerke se savršeno kombinuju sa majicama ispod, a duksevi sa helankama koje su često omiljeni izbor devojčica.

-Ne zaboravite prolećne jakne za decu, izrađene od šuškavog materijala koji ne propušta kišu i vetar, lake i komforne, a istovremeno veoma tople. Ove jaknice sa kapuljačama ne gužvaju se, pa ih možete spakovati u ranac da budu pri ruci ako zatrebaju, a zbog modernog kroja i predivnih boja i dezena deca će ih sigurno obožavati.

-Poslednji, ali ne i najmanje važni  na spisku, su prsluci za decu - divni, štepani, jednobojni ili dezenirani, izrađeni od 100% PES, a postavljeni pamukom ili toplom ćebe postavom. Prsluci za decu mogu se nositi i preko decije majice sa kratkim rukavima, ali i preko prolećne jaknice za decu ako naglo opadne temperatura. Prsluci su omiljeni komad prolećne garderobe svakog deteta, jer ne sputavaju pokrete i ni na koji način ne ometaju igru i zabavu.

Eto, malo pametno izabrane garderobe, korpa sa hranom, nekoliko igračaka i dobro raspoloženje biće sve što vam je potrebno za savršen majski vikend u prirodi sa decom. A ako vas zanima kako najbolje moguće spakovati dete za prolećnu samostalnu ekskurziju ili rekreativnu nastavu, nastavite da čitate naš blog, jer Kotex za ovo proleće ima, kao i uvek, savršene predloge i najdivniju odeću za decu.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi