Blog

Odeća za bebe mekana poput oblaka

Odeća za bebe mekana poput oblaka

Odeća za bebe – delikatna, nežna i pažljivo kreirana da obuče najčistija, predivna bića koja su sinonim za ljubav, sreću i toplinu. Upravo zbog toga, svaka beba zaslužuje isključivo najbolje, najkvalitetnije odevne komade i sve što ide uz njih. Ukoliko spava, sedi, igra se, puzi, uči da hoda – sve aktivnosti jedne bebe moraju se odvijati bezbrižno, a upravo udobnost i visok kvalitet odeće jeste preduslov za to; odgovarajuća odeća za bebe jedna je od stavki koje tu bezbrižnost i obezbeđuju, stvarajući izuzetne uslove za nesmetan rast i razvoj svake bebe.

Iako je reč o najmlađim stanovnicima planete, izbora za njihovo odevanje nije malo, naprotiv; čini se da je izbor šarenolikiji i daleko zabavniji u odnosu na odeću za odrasle. Kreativna modna čarolija u vidu istinske stilske bajke oplemenjena je nežnim, puderastim bojama, kompletićima i ostalim, baršunastim, delikatnim odevnim komadima kao što su:

-Bodići

-Zeke

-Helanke

-Benkice

-Mekane trenerke

-Mini bade-mantili

-Kombinezoni

-Šortsevi

-Duksići

Pamučne majice i košuljice kratkih i dugih rukava – komotne i mekane poput oblaka, neosetne, najfinijeg kroja i izuzetno udobne.

U ponudi odeće za najmlađe nalaze se i različite haljinice jednostavnog kroja, lagane pantalonice i još mnogo toga, od donjeg veša i zanimljivih čarapica od prirodnih materijala, pa sve do interesantnih kupaćih kostima i posebnih stilskih aksesoara – poput raznobojnih, kreativnih portikli koje svaka beba poseduje. Kombinacije su beskrajne, a bebe stilizovane poput šarenih, minijaturnih slatkiša.

Kada je reč o kreiranju odeće za bebe, radna etika mora biti besprekorna, modeli odeće maštoviti, praktični, tkanine najkvalitetnije a potencijal tekstilne proizvodnje maksimalno iskorišćen uz posebnu pažnju na detalje. Kreiranju odeće za najmlađe pirstupa se na poseban način i sa mnogo pažnje. Praktični deo kreiranja odeće veoma je bitan, jer bebe nisu mirne – već se konstantno okreću, pokreću, izučavaju svet, radoznale su i ne drži ih mesto – stoga je neophodno da se njihova odeća oblači i skida brzo i sa lakoćom.

Naizgled jednostavna, odeća mališana upotpunjena je brojnim detaljima, natpisima, zanimljivim, veselim printovima. Svakako, može biti i jednobojna, nežnih, neutralnih, umirujućih tonova.

Odeća za bebe oplemenjena je pastelnim bojama – od roze, plave, nežno žute, svetlo-zelene, boje lavande; takođe obiluju tonovi pupoljka cveća, nežnih baš kao i same bebe. Oblačeći najmlađe i najslađe, uz epitete koji ih krase, oslikava ih i odeća koju nose. Njihovo odrastanje mora biti bezbrižno, lako, nehajno, a već tako mali, mogu biti neodoljivo stylish, samim tim još slađi nego što jesu. Odeća ne čini, ali svakako upotpunjava i na neki način opisuje čoveka, pa tako i bebe.

Nepotrebno je posebno napominjati – kada je reč o bebećoj odeći ona, pre svega, mora biti udobna, komotna, mekana i nežna, izrađena isključivo od prirodnih materijala, kako ni na koji način ne bi iritirala kožu bebe i kako bi se beba u njoj osećala udobno, bezbrižno, spokojno, spremno za nesmetanu igru, kretanje ali i miran san.

Tokom odrastanje deteta, njihovo srećno detinjstvo a kasnije i život, svakako je najbitnije da im posvetite ljubav i vreme, ali ukoliko je moguće, poželjno je i da obratite pažnju na ono što se čini kao sitnice, na njihovo odevanje i detalje koji im život mogu učiniti boljim i lepšim.

Bebe u naš život donose beskrajne, neopisive količine radosti, najmanje što možemo da učinimo za njih jeste da se pobrinemo da su u svakom trenutku bezbedne, sigurne, bezbrižne, udobno obučene i odgovarajuće stilizovane. Bebin osmeh je ono sto čini život vrednim življenja, on pobuđuje najiskrenije emocije i topi čak i najhladnija srca, a upravo za taj osmeh potrebno je tako malo.

Ako neko zaslužuje čarobno odrastanje, prve pokrete i korake odevene u stilsku magiju, to su svakako najdragocenija bića na planeti – bebe.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi