Blog

Prolećna garderoba za decu

Prolećna garderoba za decu

Kako nam je kraj zime sve bliži, tako sve više razmišljamo o prolećnoj garderobi koju treba obnoviti, naročito za najmlađe. Već je polako vreme da odlažemo zimsku garderobu i pripremamo u ormanu onu laganiju, prolećnu, za predstojeće godišnje doba. Ostavljamo iza sebe rukavice, šalove i kape, slojevite jakne i skafandere, a na vrh ormana stavljamo košulje, prolećne jakne, farmerke i haljine. 

Najmlađi među nama se svakako raduju proleću i laganijoj garderobi nakon par meseci slojevite odeće. Proleće im omogućava duži boravak napolju, više igre i aktivnosti. S tim u skladu, odeća koju nose u ovom periodu godine treba da bude lagana i ubodna, ali ipak dovoljno topla, jer nas oblačni i kišoviti dani ne zaobilaze ni u ovom periodu godine. 

Za dečake u našoj prolećnoj kolekciji čeka vas veliki izbor raznovrsne garderobe za sve prilike.

Lagane majice dugih rukava izrađene od najkvalitetnijih materijala u idealan izbor za ovo doba godine. U ponudi su majice dugih rukava u raznim bojama i nijansama, sa raznim printovima i dezenima u skladu sa vašim i ukusom vašeg mališana. Ove majice su must have za prolećnu sezonu i za dečake i za devojčice, jer su ujedno lagane i dovoljno tople, s obzirom da nam dolaze vedriji dani sa višom temperaturom. 

Sledeća stavka na vašem spisku za kupovinu dečje prolećne garderobe trebala bi da bude jakna. 

Prolećne jaknice koje će vašem detetu pružiti potrebnu udobnost i toplinu takođe moćete naći u raznim bojama i dezenima, ali i materijalima. Zavisno od toga koji materijal preferirate, u ponudi prolećne kolekcije nalaze se šuškave jakne, koje su veoma pogodne za kišovite dane, zatim duks-džemper izrađen u kombinaciji trikotaže i pamuka sa kapuljačom, još jedan od modela veoma pogodnih za predstojeću sezonu. Pored navedenih, u ponudi se nalaze i neprevaziđene teksas jakne, kao i punjena jakna od pliša za bebe dečake. 

Prolećno obnavljanje garderobe za dečake uključuje i pantalonice, komplet trenerke, košulje i dukseve koji će vašem mališanu pružiti neophodnu udobnost pri prolećnim aktivnostima i zaštitu od nepredvidivih prolećnih vremenskih uslova. 

Garderoba za devojčice je za nijansu raznovrsnija, te ukoliko je vašoj princezi potrebna nova garderoba za sezonu proleće/leto, pogledajte bogatu ponudu za devojčice na našem sajtu. 

Kao i za dečake, neki od osnovnih komada garderobe su isti i za devojčice. Majice dugih rukava, duksevi, prolećne jakne, pantalone, komplet trenerke i prsluci spadaju u osnovnu garderobu za oba pola. No, za devojčice se nalaze u ponudi još i džemperi, helanke, suknje i haljinice, koji ponudu za devojčice čine malo bogatijom. Džemperi u nežnim nijansama za devojčice su idealan komad garderobe za niske temperature, a budući da su izrađeni od kvalitetnih i neškodljivih materijala, pružiće vašoj devojčici prijatan osećaj tokom nošenja. 

Helanke su veoma udoban komad odeće za devojčice koje ih rado nose. Prolećna kolekcija nudi velik izbor helanki za devojčice, u tako raznovrsnim bojama i dezenima da ćete teško moći da se opredelite samo za jedan komad. 

Kako nam proleće donosi lepše i toplije dane, tako iz ormana roditelji za svoju devojčicu najčešće biraju haljinice i suknjice. Haljine i suknje neodoljivih dezena i krojeva, u raznim bojama i kombinacijama boja učiniće vašu devojčicu pravom princezicom. Tokom hladnijih dana mogu se nositi uz helanke i hulahop, dok se tokom vedrijih i toplih dana mogu nositi i bez njih. Hulahop za devojčice takođe dolazi u više boja, tako da se može uklopiti sa brojnim modelima haljinica i suknica. 

Sva garderoba za decu prilagođena je raznim uzrastima. S tim u skladu, u ponudi možete naći garderobu za dečake i devojčice od 0 do 6 god. i od 6 do 16 god.

Dolazak proleća usrećuje svakog od nas, a decu naročito. Pored dolaska ovog divnog godišnjeg doba, možete obradovati vaše mališane i novom garderobom za taj period i udvostručiti njihovu sreću. 

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi