Blog

Super mekani i rastegljivi bodići za decu

Super mekani i rastegljivi bodići za decu

Tek rođena beba definitivno je najnežnije i najkrhkije biće koje ste videli i dodirnuli. Iako su veoma žilave i jake, njihova koža zaista jeste izuzetno nežna i osetljiva i sasvim je opravdana briga roditelja vezana za materijal odevnih predmeta koji će je dodirivati. Bodici za bebe, koji najvećim delom prijanjaju direktno na kožu, moraju biti najkvalitetnija garderoba vašeg mališana. Baš zbog toga, Kotex s posebnom pažnjom kreira svoju ponudu kada su u pitanju bodici za devojcice i bodici za decake, darujući i vama i bebi bezbrižno uživanje u odrastanju.

Šta moraju da imaju bodići za bebe?

Bodici za devojcice mogu biti crveni ili nežno roze, a bodici za decake teget ili svetlo plavi, ali i jedni i drugi, zbog udobnosti i bezbednosti vaše bebe, moraju da:

-budu od najfinijeg pamuka, koji je dermatološki pogodan za nežnu bebinu kožu (koji sigurno neće izazvati iritacije i alergije), uz dodatak elastina koji će obezbediti savršeno prijanjanje uz telo i udobnost bez nabora i žuljanja

-budu od kvalitetnog materijala koji će odoleti pranju na visokim temperaturama i peglanju, a neće promeniti boju, izgled i funkcionalnost

-budu krojeni sa prednjim kopčanjem (što je nezamenljivo dok je beba mala, jer je ne morate podizati, niti navlačiti preko glavice prilikom presvlačenja) ili kopčanjem na ramenu (jednostavnim otvaranjem nekoliko drikera ili ušivenih preklopa na materijalu dobijate dovoljno veliki otvor da bezbedno provučete bebinu glavicu), što će vam omogućiti brzo i jednostavno presvlačenje nervozne ili uspavane bebe, uz neizostavno donje kopčanje koje omogućava brzu i laku zamenu jednokratne pelene

-budu adekvatne veličine (bodici za bebe dizajnirani su da menjaju donje rublje, pa ne smeju biti ni preveliki ni premali, zbog toga postoje u veličinama od 56, što odgovara tek rođenoj bebi, do 98, što će vam obezbediti jednostavno presvlačenje sve dok vaš mališan nosi jednokratne pelene.

U Kotex-u bodici za devojcice i bodici za decake imaju sve to i više od toga, jer ovi super mekani i rastegljivi bodici za bebe imaju i fantastičane boje, dezene, printove i natpise zbog čega ćete sigurno uživati u njima isto koliko i vaša beba.

Bodići za bebe – osnovne vrste

Prva podela bila bi u odnosu na pol vašeg mališana, pa bodici za decake dolaze u divnim nijansama plave, žute, zelene boje sa printovima veselih životinja, originalnim natpisima ili štrafticama koje su uvek u modi, dok bodici za devojcice krase nežne pastelne nijanse ljubičaste, ružičaste, crvene i boje korala, a romantični dezeni, printovi i natpisi učiniće da se istopite od miline svaki put kad presvlačite svoju princezu. Bodici za bebe u beloj boji odgovaraju svima i savršeno vrše svoju osnovnu namenu – nežno prijanjaju uz osetljivu kožu i štite je, drže jednokratnu pelenu da se ne pomera i isključuju mogućnost da se beba ispaše prilikom pokreta.

Ali, pored toga i bodici za devojcice i bodici za decake mogu se podeliti u tri osnovne kategorije:

-bodići bez rukava (izuzetno praktični jer doslovno menjaju majicu i gaćice, a neuporedivo efikasniji od klasičnog veša i lakši za oblačenje, pogodni i zimi ispod tople odeće i leti kao majica uz šorcić ili suknjicu, naročito kada su divno dezenirani)

-bodići sa kratkim rukavima (opet za sva godišnja doba, jer menja topliju potkošulju kad je hladno ili majicu leti, a opet ne brinete o udobnosti, pa ni o savšenom stilu vaše bebe)

-bodići sa dugim rukavima (u hladnim zimskim danima dugi rukavi nemaju alternative. Oni će nežno grejati vašu bebu, obezbeđujući joj udobnost i ušuškanost, a presvlačenje će i dalje biti savršeno lako i brzo zahvaljujući donjem kopčanju)

U jedno smo sigurni - bodici za bebe su fantastičan izum koji olakšava život i bebama i majkama, a bodići kolekcije Kotex će i da vam ga ulepšaju.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi