Blog

Najudobnije trenerke za dečake i devojčice

Najudobnije trenerke za dečake i devojčice

Prve trenerke su, 60-ih godina prošlog veka, kreirane isključivo za sportiste da bi se brzo i lako presvukli u nešto udobno i toplo posle treninga ili mečeva. Osnovna funkcija bila im je da sačuvaju toplotu i obezbede komfor umornom telu, pa su materijali i dizajn od samog nastanka prilagođeni upravo tome. Dvadesetak godina kasnije, 80-ih godina, trenerke za decu i odrasle sele se na modnu scenu čak i kroz kreacije poznatih dizajnera i renomiranih svetskih modnih kuća. Od tada pa do danas, dakle u proteklih 40 godina, one su neizostavni deo garderobe svakog od nas.

Svesni komfora koji ovaj odevni predmet obezbeđuje, želeći da svojim mališanima pružimo najbolje, često biramo komplet trenerke za decu kao celokupan dnevni autfit, jer znamo da će se mališani u svakom trenutku dana osećati udobno, da će se slobodno kretati u svim svojim aktivnostima i da će im biti prijatno toplo.

Ako ste ove jeseni rešili da kupite nove trenerke za decu, online poručivanje je pravi izbor, jer je komforno isto koliko i trenerke, a mogućnost da pogrešite veličinu najmanja je u odnosu na sve druge odevne predmete.

Zašto Kotex trenerke za decu?

Hajde da komplet trenerke za decu posmatramo iz ugla deteta i ugla roditelja, jer su, priznaćete, to dve sasvim drugačije perspektive: deca neproračunato i nepogrešivo biraju ono što ih čini srećnim, a roditelji pored tog parametra, zrelim iskustvenim pristupom, moraju da uklope još mnogo kockica u mozaik kupovine.

Roditelji trenerke za decu biraju ako su:

-izrađene od kvalitetnih materijala (svaki roditelj dobro zna da je kvalitetan prirodan materijal od presudnog značaja za udobnost i bezbednost prilikom nošenja. Kotex trenerke za decu izrađene su od 94% najkvalitetnijeg pamuka i 6% elastina što garantuje dugotrajnost, udobnost i bezbednost, jer ne iritiraju nežnu dečiju kožu sklonu alergijskim reakcijama, ostaju postojanih boja čak i nakon velikog broja pranja i peglanja što ima ogroman praktičan značaj, i beskrajno su udobne i prilagodljive obliku tela zbog udela elastina u sirovinskom sastavu)

-komforne i praktične (iz ugla roditelja komplet trenerke za decu moraju biti ne udoban, nego najudobniji komplet odeće, jer će deca u njima provoditi sate i sate u svakodnevnim aktivnostima: šetnji, treningu, igri, sedenju u školskoj klupi, a čak moraju biti i udobne za spavanje, jer se često desi da umorni mališani popodnevnu dremku provedu u trenerci. Praktičnost je neizostavni deo trenerke za decu po kriterijumima roditelja: lako se oblači i svlači, lako pakuje, a gornji delovi sa ili bez rajsferšlusa mogu se kombinovati i sa ostalim delovima garderobe)

-povoljne cene i način plaćanja (Kotex komplet trenerke za decu proizvedene su u Srbiji, a kvalitetom ne zaostaju za stranim tržištem – naprotiv –, ali cena im je ipak prilagođena nama. Uz to, željene trenerke za decu online možete poručiti i platiti iz udobnosti svog doma, što će vam uštedeti vreme koje možete nesebično pokloniti svom detetu)

S druge strane komplet trenerke za decu će biti interesantne ako su:

-modernog i atraktivnog dizajna (pošto i najmlađi klinci tačno znaju kakvu odeću žele da nose, a nešto stariji imaju sasvim izgrađen modni stil, komplet trenerke za decu u potpunosti prate trendove, pa pored toga što su udobne, pružaju mogućnost vašim mališanima da budu moderni i atraktivni)

-udobne (deci je bitno da im bude prijatno i lepo i retko će dozvoliti da nekakva moda ugrozi njihov osećaj slobode pokreta, komfora i savršene udobnosti, i zbog toga su komplet trenerke za decu uvek prvi izbor. Klinci su sasvim svesni da u njima izgledaju odlično, a osećaju se fenomenalno)

Dakle, iz ugla deteta i ugla roditelja različiti su razlozi iz kojih se biraju trenerke za decu. Online prodavnica Kotex čeka da ove jeseni izaberete najudobnije trenerke za decu jer definitivno ispunjavaju sve kriterijume.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi