Blog

Dečije pidžame za divne snove

Dečije pidžame za divne snove

Ako ste, tražeći pidžame, pomislili da ste greškom ušli na deo za trenerke ili kompletiće, onda ste sigurno pidžame tražili u Kotex-u. Izuzetan kvalitet i moderan dizajn koji odlikuje pidzame za decake i pidzame za devojcice sasvim su karakteristični za naš brend, ali, priznaćete, i pomalo neuobičajeni za vreme u kom živimo, jer najčešće moramo da biramo samo jedno: dizajn, kvalitet ili cenu.

Na svu sreću, i dalje postoje naši domaći proizvodi (s ponosom proizvedeno u Srbiji) koje karakteriše sve pomenuto – visok kvalitet izrade, primamljiv dizajn i povoljna cena. Malecki kolekcija, vođena sloganom „za vaše dete od glave do pete”, sa simpatičnim pužićem koji je simbol brenda, za divne snove vaših mališana donosi pidzame za bebe koje su udobne i meke, pidzame za decake – urbane i moderne, i pidzame za devojcice od kojih jednostavno zastaje dah. 

Karakteristike naših dečijih pidžama 

-izrađene su od najkvalitetnijih materijala (pamuk u sirovinskom sastavu pidžama garantuje mirne snove bez iritacija, crvenila ili alergijskih reakcija, jer je mek i nežan prema dečijoj koži, koja kroz tkaninu nesmetano diše, a pored udobnosti garant je i za dugotrajnost)

-savršen dizajn i 5% elastina za udobnost i komfor (pidzame za bebe, ali i za veliku decu, krojene su da budu udobne, a udeo elastina omogućava slobodne pokrete tokom noći, bez žuljanja i stezanja)

-nezamislivo lepi dezeni (kada pogledate pidzame za decake i pidzame za devojcice zaista će vam biti žao da mališani u njima samo spavaju. Dozvolite im i da uživaju u večernjim ritualima i dugim noćima u ovim divnim komadima garderobe)

Mekane i udobne pidžame za bebe

Vaša beba kada je budna u toku dana, upoznaje i istražuje svet oko sebe, razvija svoje motoričke, emotivne i socijalne veštine, a noću – tada raste i obnavlja energiju za novi dan. Pidzame za bebe devojcice i pidzame za bebe decake, zbog udobnosti i kvaliteta, obezbediće vašoj bebi puno divnih, mirnih i noći ispunjenih lepim snovima, a vama neslućeno zadovoljstvo dok ih gledate pospane, opuštene i lepe.

A dok ne budu zaspali, pidzame za bebe povešće ih na svemirsko putovanje, do čuvene telefonske govornice u Londonu, vodiće ih kroz snežne pahulje i zimske čarolije, u Novogodišnju noć, čak i do Meseca, pomoću svojih divnih dezena. Pidzame za bebe izrađuju se u brojevima 80, 86, 92, 98, što znači da rastu zajedno sa vašom bebom sve do druge godine i da će ih nežne i vesele boje pratiti svake noći dok spavaju i rastu srećni.

Raznolike pidžame za dečake

Od veličine 2 pa sve do veličine 16, vaši dečaci biće ušuškani u divne pidzame za decake. Podjednako kvalitetne i udobne kao i za bebe, ove pidžame za vaše ozbiljne mališane trajaće dugo i neće menjati oblik, niti postojanost boje prilikom pranja i peglanja. 

Možete svog dečaka povesti u opasne morske avanture, na safari sa tigrovima ili kao kosmonauta u svemir, u predivnim pidžamama jednobojnog ili dezeniranog donjeg dela. Pidzame za decake osmišljene su da obezbede komfor i ličnim izborom pozovu vašeg mališana na individualnost i kreativnost, te ih zato slobodno povedite da sami biraju pidžamu s kojom će uploviti u avanturu.

Prelepe pidžame za devojčice

Pidzame za devojcice su, kao i sva ostala garderoba za devojčice, posebna priča. One su nežne i romantične, bogate najraznovrsnijim detaljima i prelepim koloritom, pa će vašu devojčicu učiniti princezom čak i dok spava. Uz ove predivne pidzame za devojcice nemojte se iznenaditi ako vaše curice budu želele da dočekaju čak i podne u njima, jer su divne i udobne toliko da neće želeti da ih skinu. Dozvolite svojim mezimicama da svoj modni stil izgrade samostalno birajući pidzame za devojcice, jer ćete sigurno zajedno uživati u njima. 

Sve pidžame za decu imaju svoju zimsku (dugi rukavi i nogavice, puniji materijal), prelaznu (3/4 nogavice i kratki rukavi) i letnju varijantu (bez rukava i šorts od prozračnog pamuka), pa vaši mališani mogu u njima uživati celo svoje detinjstvo tokom svih godišnjih doba. A zbog idealnog spoja kvaliteta, dizajna i cene – uživaćete i vi.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi