Blog

Kompletići za iznošenje bebe iz porodilišta

Kompletići za iznošenje bebe iz porodilišta

Dan kada sa svojom bebom krenete kući iz porodilišta definitivno je onaj koji donosi najviše pomešanih osećanja. Tog dana u vama će se boriti neizmerna sreća sa ushićenjem, jer svoje čedo najzad vodite u svoj topli dom. Osećaćete i neslućeni strah što napuštate sigurnu zonu, gde vam je stručno medicinsko osoblje bilo na raspolaganju za svaki problem.

Ukoliko poslušate savete iskusnih mama i pripremite sve što vam je potrebno za taj dan i prve dane svog i bebinog boravka kod kuće, obezbedićete sebi preko potreban osećaj sigurnosti, bezbednosti i kontrole. Da ne bi bilo iznenađenja, koja će vas dodatno izbacivati iz koloseka, idealno je da tokom trećeg trimestra trudnoće polako, pažljivo i sa zadovoljstvom obezbedite sve što vam je neophodno: nosiljku – jaje za bezbednu vožnju, krevetac sa posteljinom, set za iznosenje bebe iz porodilišta, jednokratne i platnene pelene, kozmetiku za bebu, po nekoliko bodića, benkica, zeka i čarapica.

Setovi za iznosenje bebe iz porodilista izuzetno su praktični, jer sadrže sve što vam je potrebno, kako za izlazak, tako i za presvlačenje bebe kod kuće, pa ih to čini neophodnim delom čuvene ranije pripremljene torbe za izlazak iz porodilišta. Pored udobnosti i praktičnosti, odlikuje ih i moderan dizajn i nežne boje, pa set za iznosenje bebe iz porodilista za devojčice dolazi u beloj, nežno roze ili crvenoj boji, jednobojan ili prelepo dezeniran, dok set za iznošenje bebe iz porodilišta za dečake postoji u beloj, raznim nijansama plave sve do teget, u jednobojnom ili šarenom dezenu.

Šta sadrži set za iznošenje bebe iz porodilišta?

Setovi za iznosenje bebe iz porodilista osmišljeni su tako da vi ne morate ništa da brinete, jer sadrže sve što je potrebno da bi vašoj bebi bilo udobno i komotno, a vama lako i praktično da je obučete i presvučete. Vaša jedina briga je da ga obezbedite na vreme, da biste ga oprali i ispeglali, što je neophodno za svu bebinu odeću (dodatni savet: imajte set za iznosenje bebe iz porodilista u više boja i dezena, jer je to kompletna presvlaka za vašeg mališana).

Svi naši setovi za iznosenje bebe iz porodilista prilagođeni su komforu kako bebe tako i mame: 

-Izrađeni su od 100% pamučnog nežnog platna, koje ne izaziva alergije, iritacije ili crvenilo nežne bebine kože. Meki su i idealno krojeni za udobnost prilikom pokreta

-Iako napravljeni od nežnih i mekih materijala, setovi za iznosenje bebe iz porodilista mogu se prati i peglati na visokim temperaturama, bez bojazni da će izgubiti oblik ili promeniti boju. Praktični su za oblačenje (koje nije jednostavno dok je beba sasvim mala), dolaze u divnim nežnim bojama, dezenima i veličinama 56 i 62 (što približno odgovara dužini bebe na rođenju i u prvim mesecima života), a debljinom materijala i dužinom rukava prilagođeni su svakom godišnjem dobu

Ono što je još važnije jeste ono što setovi za iznosenje bebe iz porodilista sadrže, a to je bukvalno sve osim pelena: 

-bodi (možete birati set za iznosenje bebe i porodilista koji ima bodi bez rukava, sa kratkim ili dugim rukavima, kao i sa donjim ili bočnim kopčanjem. Bodiji sa bočnim kopčanjem izuzetno su praktični za oblačenje jer ne morate ništa navlačiti bebi preko glavice, pa ćete je brže i lakše obući

-donji deo (dezeniran ili jednobojan, može biti sa ili bez ušivenih čarapica. Donji delovi koji imaju ušivene čarapice odlični su i praktični jer se bebe izuzetno često, mrdajući nožice, spontano izuju. Uz ovakve donje delove o tome ne morate da brinete

-benkice (benkice sa dugim rukavima savršene su za ove hladne jesenje i zimske dane, a praktično prednje kopčanje i ovde vam olakšava oblačenje, što će vam puno značiti, jer bebe uglavnom ne vole duga presvlačenja i to vam plakanjem stavljaju do znanja)

-kapica, portikla, rukavice (naizgled sitni, ali neophodni aksesoari za komfor i udobnost vaše bebe).

Drage mame, mislili smo na sve, jer naši setovi za iznosenje bebe iz porodilista zaista imaju baš sve što vam je potrebno. Spremite svoj na vreme i uživajte u najlepšem danu vašeg života.

0 Komentari

Ostavite komentar

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi