Pidžame za devojčice

Pidžame za devojčice najkvalitetnije domaće proizvodnje čekaju vas u Kotexu. Odaberite različite modele, tipove pidžame, boje i dezene koje će vaše devojčice obožavati! Proučite naš široki asortiman dečijeg programa za spavanje i poručite sve što vam se svidi brzo i lako ili nas posetite u Beogradu!


Pidžame za devojčice - veliki izbor kvalitetnih pidžama

Pidžame iz naše ponude odlikuju veseli dečiji motivi, jarke boje i pre svega, kvalitetna izrada od prirodnih materijala.

Život devojčica i tinejdžerki je buran i nakon napornog dana u školi potrebni su im komfor i udobnost kako bi se odmorile i pripremile za izazove koje im sutrašnji dan nosi.

Zbog toga je izbor prijatne i udobne pidžame za devojčice od 6 do 16, koja ih neće sputavati veoma važan, a mi samo takve i prodajemo!

Svaka pidžama iz naših kolekcija posebna je i unikatna. Vaše miljenice mogu izabrati pidžame sa omiljenim crtanim junacima, princezama i raznim drugim simpatičnim motivima, a mogućih boja je mnoštvo. Izbor pidžame definitivno neće biti lak!

Mišljenja smo da je pidžama najbolja kada se upari sa finim pamučnim bade mantilima za devojčice, potkošuljama za devojčice, donjim vešom za devojčice, šoljom tople čokolade i omiljenim crtanim filmom ili serijom.

Pored velikog izbora pidžama za devojčice od 6 do 16 godina, u našoj ponudi se takođe mogu pronaći spavaćice i pidžame za mlađe devojčice do 6 godina koje tek otkrivaju svoj stil.

Spavaćice za devojčice i bebi dol - za vrele letnje dane

Spavaćice za devojčice od 6 do 16 godina bez rukava ili kratkih rukava, napravljene su od prijatnih tanjih materijala i predviđene za tople letnje mesece. Bebi dol za devojčice isto tako.

Naše fine i mekane spavaćice za devojčice od 6 do 16 biće prijatne čak i na najosetljivijoj koži jer smo mislili o zdravlju i komforu naših najsenzitivnijih članova porodice i birali isključivo najkvalitetnije prirodne materijale poput pamuka za spavaćice za devojčice, dečije pidžame za devojčice, kao i pidžame za dečake, o kojima smo takođe razmišljali!

Kupovina putem naše platforme je veoma jednostavan i bezbedan proces! Proučite bogati asortiman, ubacite željeni proizvod u korpu, odaberite način plaćanja i zatim sačekajte da dečije pidžame za devojčice stignu na vašu adresu!

A ukoliko ipak preferirate tradicionalni način kupovine, povedite svoju devojčicu (ili dečaka) u jedno od naših prodajnih mesta širom Beograda - i uverite se lično u naš kvalitet i vrhunsku uslugu!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi