Odeća za dečake 6-16

Odeća za dečake uzrasta od 6 do 16 godina na jednom mestu! U Kotex asortimanu naći ćete kvalitetnu i udobnu garderobu za dečake u kojoj će dečak uživati u svim aktivnostima u koje se upušta. Pažljivo odabrani materijali i obraćanje pažnje na detalje, rezultirali su garderobom za dečake modernog dizajna i visokog komfora. Istražite našu ponudu i poručite online!


Garderoba za dečake visokog kvaliteta i komfora

Asortiman garderobe za dečake je sa potpisom pouzdanog domaćeg brenda Kotex, te su kvalitet i udobnost zagarantovani. 

Nudimo komade odeće koje su potrebne dečaku za tople letnje dane, ali i zimske avanture. Istražite ponudu i odaberite odeću koja će dečaku obezbediti punu slobodu pokreta i udobnost u svakom momentu. 

Bilo da mu je potrebna idelana kombinacija za školu, igre u parku, uživanje na otvorenom i kod kuće, ili svečane događaje - kod nas ćete naći baš sve!

Odeća za dečake različitih interesovanja i svih uzrasta 

Kod nas će svi dečaci pronaći ono što traže!

Dizajn garderobe prilagodili smo interesovanjima dečaka različitih uzrasta, pa ponudili široku lepezu proizvoda za najmlađe, ali i tinejdžere. Izuzev odeće za dečake uzrasta 6 - 16 godina, u ponudi imamo i odeću za najmlađe dečake, od rođenja, do 6. godine

U našem asortimanu pronaći ćete jednostavne krojeve i odeću klasičnih boja poput crne, bele, teget i sive. Osim toga, nudimo i komade zanimljivog dizajna, u nekoliko boja, sa zanimljivim dezenima i originalnim natpisima, uz koje će svaki dečak moći da istakne svoj stil. 

Istražite našu ponudu!

Prodaja odeće za dečake online i na našim prodajnim mestima

Kupovina garderobe za dečaka biće vam veoma jednostavno uz Kotex online prodavnicu. Bilo da tražite tople jakne za dečake, majice, dukseve za dečake, ili druge komade odeće - kod nas ćete naći sve!

Cene smo prilagodili kvalitetu proizvoda i ponudili sjajan odnos cena i kvaliteta, kako bi svako mogao da pronađe komad u skladu sa svojim željama i mogućnostima.

Proizvode smo rasporedili tako da jednostavno možete odabrati komad u veličini i dizajnu po ukusu dečaka. Nakon kreirane porudžbine, dostava brzo stiže do vašeg praga, gde god da se nalazite, na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Izuzev garderobe za dečake, u našem asortimanu nalazi se i odeća za devojčice uzrasta uzrasta od 6 do 16 godina!

Osim toga, naša vrata otvorena su za vas na brojnim prodajnim mestima u Beogradu

Čekamo vas!

Prijavi se

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi